keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Catnip-korvakorut

Keraamiset vihreät helmet ostin Kankaanpään Askartelu Sara:sta. Missään muualla ei muuten myydä niin halvalla lasihelmiä, 5 €/ 100 g. Useimmissa alan liikkeissä hinnat ovat vähintään kaksinkertaiset. Rinkulat ovat hematiittia, muistaakseni Jalokivigalleriasta. Ruskeat pikkuhelmet ovat puuta.

Aika söpöt, eiks vaan? ;)

Life-korvikset

 Nämä helmet ovat keramiikkaa, bongasin ne taannoin Kankaanpääläisestä Askartelu Sara:sta. Vääntelin niille kaveriksi ja kumppaniksi kehikot kullansävyisestä metallilangasta. Symmetria aiheutti jälleen kerran harmaita hiuksia. Toteutus oli muuten todella yksinkertaista:  hyvät pyöröpihdit, ja kärsivällisyyttä peliin. :)

India-korvikset

Näiden korvisten väreistä ainakin minulle tulee väistämättä mieleen Bollywood-leffojen kirkkaat värit ja tiivis tunnelma. Muotoilu on ehkä saattanut saada vaikutteita kiinalaisista puutarhalyhdyistä. (Mikähän Aasia-kaipuun ilmentymä tämäkin taas..)

Korupakissani sattui olemaan kaksi sydämenmuotoista kuviohelmeä, joista olin vihdon päättänyt päästä eroon.Yhdistin niihin kullanvärisillä korupiikeillä puuhelmet, ja palat kullansävyistä ketjua. Yksinkertainen toteutus, mutta melko näyttävä lopputulos.:) Aasia-fanit, huomio!

Peakock-sarja






Peakock-sormus oli aikoinaan ensimmäisia korukokeilujani. Lasi- ja makeanvedenhelmet on ommeltu kiinni sormuspohjan reikäalustaan helmilangalla. Ihastuin sävyihin niin, että tein sormukselle kaveriksi korvakorut. Korvisten muotokielestä itselleni ainakin tulee mieleen Egyptiläisiä juttuja. :)