maanantai 10. toukokuuta 2010

Intiaanikoru


Tässä korussa olen käyttänyt paljon kierrätysmateriaaleja. Keskirinkula on napattu ostamistani alekorviksista, pyöreät ja fasettihiptut messinkihelmet ovat myös peräisin toisesta korusta. Nauhaan pujottamieni helmien värit poimin rinkulan pikkukivistä.

Korun pohjana käytin vahattua puuvillanauhaa, johon pujottelin lasi ja metallihelmet järjestyksessä, unohtamatta vaijeripuristimia! Niillä helmet saa pysymään omilla paikoillaan. Käytin kahta erilaista vaijeripuristinta, isojen lasihelmien yhteydessä Blingistä ostamiani kuun muotoisia, jotka puristetaan narun ympärille, ja Presentosta ostamiani tavallisia pikkupuristimia. Kiinnitin myös riipusosan paikalleen isoilla puristushelmillä.

Hauskin osa korun toteutuksessa oli yrittää keksiä miten saan käytettyä kirkkaanvihreitä siemenhelmiä isompana kokonaisuutena. Muotoilin ensin tummasta metallilangasta spiraalimaisen pallon pyöröpihdeillä, sitten pujotin siemenhelmet valmiiseen spiraaliin, ja muotoilin siitä hyvänkokoisen pallon. Helmipallo vielä lähiksenä allaolevassa kuvassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti